Hieronder zie je de redactie van RPGstation. Bij elke crewmember staan zijn details en e-mail vermeld, handig als je ze eens een mailtje wilt sturen!

Snel naar: JoopFox, Frog, Reggie, Zuhyc, Aure, Las, Lonelobo, Vincent
Aure
Redacteur
Geboortedatum: 08-09-1987
Woonplaats: Tilburg, Nederland
Oh jee, dit was alweer outdated! Hier mijn verhaal as of June '05.
Mijn naam is Stijn, geboren in Den Bosch, maar al 8 jaar woonachtig in Tilburg. Een echte Brabander dus!
Ik heb vorig jaar mijn VWO diploma gehaald (summa cum laude *kuch kuch* /arro) en ben er toen een jaar vandoor gegaan. Ik heb van juli '04 tot eind mei '05 in Nieuw-Zeeland gezeten en van daaruit jullie op de hoogte gehouden van het nieuws op RPG gebied.
Nu wacht ik af tot mijn studie in Utrecht in augustus begint. Ik richt mijn pijlen op een internationale studie (zoals de uni in Bologna!) maar ik zie nog wel.
Ik hoop dat jullie veel plezier beleven aan RPGstation, en misschien zie ik je nog op 't forum. Van mij een Brabants houdoe!
Frog
Hoofd Redacteur
Geboortedatum: 27-06-1985
Woonplaats: Homeless
Ah, dit is zo een voorsteldingetje toch? Nou, laat ik mezelf dan maar voorstellen. Ik ben Frog, ookwel Erik genaamd en ben na een jaar sabbatical weer terug bij RPGstation. Dit betekend dat RPGstation dus weer gaat rocken! Yeah!
JoopFOX
Redacteur
Geboortedatum: 19-02-1986
Woonplaats: Houten
Zo... dat was het dan, eind 2006 was mijn heel-lang durende periode als hoofdredacteur van Rpg Station eindelijk ten einde gekomen, en blij gaf ik het stokje door aan onze eigen kikker en Reggie, van wie ik gelukkig nog wel aan mocht blijven als soort redacteur voor speciale aangelegenheden. Nee, jullie zijn dus nog steeds niet van mij af!!
Las
Redacteur
Geboortedatum: 10-08-1988
Woonplaats: Rotterdam
Hoi jongens, ik hoop dat we vriendjes kunnen worden -=^.^=-
Lonelobo
Reporter
Geboortedatum: 13-06-1990
Woonplaats: Hilversum
Ik ben Paul en ik kom al een tijdje op RPGstation. Ik hou me verder bezig met muziek en m'n school. Hopelijk heb je 'tnaar je zin op rpgstation, we doen ons best om ervoor te zorgen :). Have fun, Amuse-toi, Viel Spa?, Veel plezier!
Reggie
Webmaster
Geboortedatum: 01-08-1984
Woonplaats: Heerlen
Ik ben Reggie Wlodarczyk, Webmaster van RPGstation.
Ik houd me bezig met een heleboel verschillende dingen: Het grafische deel van de site, artikels schrijven, structuur van de site onderhouden met Matt en alles wat verder leuk is om te doen :).

In mijn dagelijkse leven houd ik me vooral bezig met Muziek (In de band H.E.A.R.D.), RPG's, mijn vriendin en mijn opleiding. Ik hoop ooit meester te worden in al die bezigheden.

Als je vragen, tips of kritiek hebt kun je dat altijd naar ons mailen!
Vincent
Redacteur
Geboortedatum: 04-12-1988
Woonplaats: Doorn
Hallo kindertjes! Ik ben Vincent, en sommigen zullen mij nog wel kennen van een heel stel andere RPG-sites. Maar nu, eindelijk, na al die jaren, ben ik toegetreden tot de RPGstation crew om jullie op de hoogte te houden van wat er om gaat in de rpgwereld. En natuurlijk vertel ik jullie ook welke spellies jullie wel en niet moeten kopen! Ohja, ik ben 18 jaar en doe de hele dag niks. Maar des te meer tijd heb ik voor jullie!
Zuhyc
Reporter
Geboortedatum: 19-11-1990
Woonplaats: België