Moogle GidsVaak wordt gezegd dat RPG Gamers de hardnekkigste gamers zijn. Ze weten uren van hun tijd te steken in de spelletjes die ze lief hebben. Vele RPG gamers kunnen tot diep in de nacht met hun spellenkastje genieten van de werelden en wonderen van Roleplaying Games.
Men kan zich dan ook voorstellen dat het onderzoeken van puzzels en ontdekken van gebieden soms wat frustratie meebrengt als het even niet lukt. Correctie, als je dagenlang vast zit op een klein eilandje met een puzzel die je maar niet opgelost krijgt. Of een baas die maar niet dood lijkt te gaan, hoe vaak je hem/haar/het ook hebt geprobeerd te bevechten..
De meeste RPG gamers hebben los van die problemen toch nog vaak de (koppige) ethiek om nooit naar een walkthrough of guide te grijpen. Velen zeggen ook dat guides zijn gemaakt voor wanneer je het spel hebt uitgespeeld. Zodat je kan zien wat je hebt gemist en nog moet of kan doen..

Wat dan ook de reden mag zijn dat je op dit station bent terecht gekomen, RPGstation probeert je bij je queeste te helpen. Hier vind je dan ook van allerhande documenten en boekwerkjes gemaakt door de meest hardcoorste RPG gamers van allen. Degenen die het lef hebben een pen op te pakken en hun favoriete RPG's tot in detail te beschrijven.
We hopen dat je kan vinden wat je zoekt en zo niet.. soms brengt het zelfstandig uitvinden van dingen ook veel waardering!

Gesorteerd op ALL
Kies sorteer wijze:
B
C
D
G
I
J
K
L
M
N
O
Q
R
U
V
W
X
Y
Z
Playstation 2 guides
Gamecube guides
X Box guides
Playstation One guides
PC guides
Gameboy Advance guides
Super Nintendo guides
Nintendo Wii guides
Playstation 3 guides
XBox 360 guides
PSP guides
Nintendo DS guides
Mobile guides