SELECT * FROM nieuws WHERE id = 275

Fallout 3 op de Xbox 360?

geschreven door Reggie
Reggie

De rechten voor Interplay's Fallout 3 (het derde deel in de befaamde postnucleaire RPG-serie) werd in 2004, toen Interplay op faillisement afstormde, verkocht aan Bethesda Softworks om schulden te dekken. Fans waren meteen ethousiast door deze overname. Bethesda staat namelijk al bekend om haar Oblivion serie die ook goed draait.

Sinds de Xbox 360 en PC versies van Oblivion begint het erop te lijken dat Fallout 3 ook een release gaat krijgen voor de 360. De game wordt namelijk net als Oblivion ontwikkeld door middel van de Gamebryo engine. Bethesda gaf zelf al in een interview met het Official Xbox Magazine UK aan dat het een Xbox versie niet zou uitsluiten. Todd Howard, producer van Bethesda gaf enkel aan: "We started work in late 2004 with a few people. We only had about 10 people on it until Oblivion wrapped, but most of our staff is on it now." Wat dus betekend dat de game in volle ontwikkeling is. Verder vertelde Howard dat ze waarschijnlijk binnenkort al wat kunnen laten zien van de game: "We should be ready soon to show it off, but we'll see." Spannend!

Het is dus niet vastgesteld dat de game een Xbox 360 release heeft, maar hij is in ieder geval in de productie en de fans staan er allemaal om te springen!

Bron: Gamespot

« Terug naar de voorpagina