SELECT * FROM nieuws WHERE id = 273

Nieuwe MMORPG van Ragnaraok Online Creator

geschreven door Reggie
Reggie

Deze zomer zullen we in het westen weer een nieuwe telg in de MMORPG familie mogen verwelkomen. Het gaat om Sword of the New World (Granado Espada in Korea). De game werd ontwikkeld door IMC Games waar de maker van Ragnarok Online, Hakkyu Kim, de baas van is.

In Sword of the New World zal de speler tot aan 3 characters tegelijk kunnen besturen. Dit kan door tussen de characters te wisselen of door ze op auto-pilot te zetten (Secret of Mana-ish?). Het spel vindt plaats in het 17de eeuwse Europa en draait om de gebeurtenissen rondom de ontdekking van Amerika.
De westerse versie van deze game zal een aantal nieuwe features hebben waaronder een verbeterd control-schema, een nieuwe verhaallijn met honderden side-quests en nieuwe feautures om je character te customizen.

Sword of The New World zal in Amerika en Europa worden uitgebracht door K2 uit Irvine California. Een trial van de game zal gratis beschikbaar worden gesteld samen met een premium editie die extra content en gameplay zal toevoegen.

Bron: Gamespot

« Terug naar de voorpagina