SELECT * FROM nieuws WHERE id = 225

Zelda-fans vechten tegen het systeem

geschreven door Las
Las

De hele gamewereld verkeert al een aantal dagen in rep en roer. Horden boze Zelda-fans hebben de wapenen opgepakt om tegen de onrechtvaardigheid van grote commerci?le gamesites te strijden. Het is menens, ze zullen dit winnen. Eerder geen rust.

Wat is namelijk het geval? Een reviewer van gamesite Gamespot heeft het gore lef gehad het nieuwe deel uit The Legend of Zelda reeks, Twilight Princess, minder dan een 10 te geven. Uit pure frustratie waagde hij het spel een 8,8 te geven en sindsdien is de hel losgebroken.

Een 8,8, afgerond een 9, ??n punt van een 10, is namelijk veel te laag, aldus de fans die nog tot 8 december moeten wachten om het lang opgewachte spel te kunnen spelen. Is het niet wat vreemd dat deze mensen dan toch vinden dat het spel een 10 verdient, zonder het zelf gespeeld te hebben? Dat maakt niet uit, ze zijn uit op bloed.

Om de gemoederen te bedaren besloot de reviewer in kwestie een verklaring voor deze belachelijk lage score op de site te zetten. Zo zegt hij dat het spel meer van hetzelfde is. Weer de kerkers, weer de items en weer de hartjes. Hij vindt dat de serie toe is aan vernieuwing aangezien het volgens hem nu irritant begint te worden.

Vreemd genoeg had dit het tegenovergestelde effect. In plaats van respect en mededogen van de lezers, kreeg hij enkel haat en furie. Wegens hoogoplopende emoties is de verklaring nu van de site afgehaald. In diens plaats staat nu dat het zijn mening was en hij erop terug zal komen zodra iedereen het gespeeld heeft.

Groot kans dat zijn ongeboren kinderen nog vermoord zullen worden door fanatieke Link-cosplayers. We houden je op de hoogte.

Bron: Gamespot

« Terug naar de voorpagina