SELECT * FROM nieuws WHERE id = 136

Suikoden V in de maak!

geschreven door JoopFOX
JoopFOX

Nee dit is niet Suikoden Tactics, maar een gloednieuw deel. De eerste scan is al vrijgegeven en er worden een aantal characters geintroduceerd.

De setting is de Queendom of Falena, wat als ik mij goed herinner in de buurt ligt van de Island Nations uit Suikoden IV. In welk jaar het zich afspeelt is nog niet bekend, maar persoonlijk gok ik ergens na Suikoden IV.

De hoofdpersoon is voor het eerst een dame (nou ja, bij Suikoden III was 1 van de 3 hoofdpersonen ook een vrouw, maar dat telt niet helemaal) en als ik het goed gelezen heb is zij de dochter van de koningin van Falena, een echte prinses dus.

Haar naam staat niet gegeven (slechts: hoofdpersoon) dus dan veronderstel ik dat je haar zelf een naam mag geven. Andere personages die worden voorgesteld zijn Lion, een meisje dat waarschijnlijk een soort bodyguard is van de hoofdpersoon, en koningin Alshutaat Falena, haar moeder.

Op de Tokyo Game Show zal Suikoden V tentoongesteld worden en dan zullen we dus ongetwijfeld meer te horen krijgen van deze game.

Bron:
Dgs Online

« Terug naar de voorpagina