SELECT * FROM nieuws WHERE id = 133

Bandai kondigt nieuwe RPGs aan

geschreven door Bahamut
Bahamut

Bandai heeft gisteren niet een, maar twee nieuwe RPGs aangekondigd!

De eerste heeft nog geen titel maar er is al wel een plot en wat andere info vrijgegeven: het wordt een turn-based RPG met volledig aanpasbare machines, voertuigen en wapens. Er wordt gepoogd een simpele, makkelijk te gebruiken game te maken voor de beginnende gamer; maar toch wil men ook veel aanpasbaarheid en diepgang geven om de hardcore gamer iets te kunnen bieden.
Het verhaal van deze RPG gaat over een jongen die al zijn dierbaren verliest als machines ineens overal verschijnen en alles vernietigen. Spelend als het jongetje moet je het mysterie ontrafelen en, zoals in bijna elke RPG, ontmoet je mensen die je helpen en uit willen schakelen en heel veel nieuwe uitrusting.
Het lijkt heel erg op een andere titel die door Bandai ontwikkelt wordt, Gundam: True Odyssey. Of het een en dezelfde titel is, weten we nog niet zeker...

De andere game die is aangekondigd heeft wel een naam: Legend of Heroes, in het Japans Eiyuu Densetsu Gagharv Trilogy: Akai Shizuku. Deze game is aangekondigd om in de USA uit te komen in September op de PSP.
Ook dit wordt een turn-based RPG met meer dan 100 karakters, meer dan 50 uur gameplay en prachtige graphics, als we de verkooppraat mogen geloven.
Het is het tweede deel in een serie vn vijf, maar de eerste is nooit gereleased om onbekende redenen. Volgens Bandai is het echter makkelijk het verhaal op te pikken. De game wordt ontwikkeld door Nihon Falcom, bekend van de 'Ys' serie. De ex-Falcom artiest Minako Iwasaki heeft de character art getekend voor deze game.

Nou, het ziet er weer veelbelovend uit wat Bandai ons biedt. We houden jullie natuurlijk op de hoogte!

Bron: RPGamer

« Terug naar de voorpagina