SELECT * FROM nieuws WHERE id = 116

Advent Children krijgt meer vorm

geschreven door Mikey
Mikey

Het is nu bekend dat de CG film genaamd Final Fantasy VII Advent Children welgeteld 97 minuten gaat duren. Dit is aanzienlijk meer als tijdens de eerste presentatie van dit vervolg op de populaire Playstation game Final Fantasy VII. Toen was er sprake van een maar 40 minuten durende CG film.

Maar nu is ook duidelijk dat er twee verschillende versies van de DVD uitgebracht zullen worden. Een Standaard Editie en een Limited Editie. De Standaard Editie zal naast de 97 minuten durende film ook nog eens verschillende extra?s bevatten. Welke precies is nog niet duidelijk maar gedacht wordt aan remakes van tussenfilmpjes uit het originele spel en een trailer over alles wat gerelateerd is aan Final Fantasy VII.

De Limited Editie is voor de snelle bestellers of kopers en zal naast de CG film veel extra?s bevatten. Denk hieraan een statue van Cloud en zijn Fenrir ( Motorbike ), vele trailers van de afgelopen 2 jaar met al het promotie materiaal, het script ( waarschijnlijk alleen in het Japans ), een pet, een T-shirt en een Key-Strap. Daar komt ook nog eens het spel ?Final Fantasy VII? bij. Dit setje gaat ook iets meer kosten. Er wordt gedacht aan zo?n $ 300,-.

Dit is voor tot nu toe alleen voor de Japanse markt maar hopelijk zal dit snel overwaaien naar Amerika en Europa.Bron: Square-Haven

« Terug naar de voorpagina