Modeanalyse: Kerst Special

geschreven door Frog
Frog

Datum: 24-12-2006

Last Christmas, I gave you my heart! But the very next day, you gave it away! Oh jongens, ik ben echt zo blij. Ja, het is mij, specialist, visagist maar vooral idealist Arie van de Vent. Speciaal voor Kerst ga ik weer eens flink uit mijn dak voor jullie. Ik hou van Kerst. Niet vanwege de gezelligheid of de sfeer. Nee, vanwege de mode! De grootste missers worden gemaakt met Kerst, maar gelukkig zijn er enkele die toch wel de sterren van de hemel stelen. Daarom ga ik vandaag 3 van mijn meest beste geklede RPG Characters analyseren! En dat allemaal in een heerlijk kersttintje, want zeg nou zelf. Mooie kleuren zijn er toch om mooi te blijven!


Squall Leonhart: Final Fantasy VIII


All I want for Christmas is you!! Dit is nu echt een van mijn favorieten. Een lekker bontkraag en een mooie leren overall look. Zijn witte shirt geeft een ontzettend mooi contrast over het geheel en zijn handschoenen zijn om helemaal van weg te kwijnen.

Toch wil ik een ding kwijt. Zijn accessoires zijn wat aan de magere kant. Het is geen Fashion No-No, maar zijn bling-bling is gewoon niet mijn ding, als je begrijpt wat ik bedoel. Zijn ketting is te groot voor deze dagen. Het is Kerst! Wees wat blijer en gun je medemens ene glimlach. Kleed je eens wat blijer.


Drachma: Skies of Arcadia


Simply Having! A wonderful Christmastime! Oh heerlijk, jingle bells jingle bells en wat hebben we hier. Is het de kerstman!? Nee, het is Drachma. Wat een fantastische man. Zijn kleding is mischien wat out of fashion, maar zijn accessoires maakt een hoop goed. Dat ooglapje geeft een mysterieuze overall look en dat is deze kerstdagen zeer gewenst.

Ik kan maar niet blij genoeg zijn over zijn arm. Dit is geen handicap, jongens, dit is fashion! Als ik mijn arm er af zou laten bijten door een walvis, dan zou ik ook zo een arm dragen, wat ik je brom. Geweldig! Al zou ik toch meer gaan voor een kleiner model, maar ey, whatever!


Neclord: Suikoden I en II


On the first day of Christmas, Neclord gave to me! Aah, wat een glimlach. Ik wordt zo blij van deze man. Hij is zo geweldig, zo klassiek en zo charmant. Ik heb veel modeshows gezien en veel mooie mannen in mijn leven aangeraakt, maar Neclord is toch wel de knapste man van deze wereld. Wat zeg ik! Dit universum! Wat een Fashion icon! Hij staat echt voor de liefde van Kerst!

Zijn kleding is een geweldige emballage van Gothische culturen en toch een stuk moderne Uptown vibe. Zijn ontzettende mooie ogen maken zijn glimlach nog onweerstaanbaarder dan het al is. Oh jongens, vinden jullie het hier ook zo warm? Toch is er een ding wat niet klopt aan deze geweldige man! En dat is zijn rol in de Suikoden serie. Deze had gewoon groter moeten zijn. Dit is mijn FashionIcon! Dit is de ultieme Metrosexuele man!

Zijn uiterlijk gaat natuurlijk verder dan zijn fantastische Fashion. Zijn huid is echt geweldig verzorgd en dat is ook een must in de omstandigheden waar hij zich moet verblijven. Hoe zou jij je huid mooie en gaaf houden als je slaapt in een doodskist? En wie zwijmelt er niet weg bij zijn orgelmuziek? Hmm? Dacht ik al! Whatevah!

Och heden! Is het al zo laat? Jongens, ik moet nog een kalkoen vullen en mijn kerstboom optuigen! Nou, beter dan de kalkoen aftuigen toch, haha, whatever! Ik hoop in ieder geval dat jullie hebben genoten van mijn personal favorites en hopelijk krijg ik snel weer een SMSje van Frog, zodat ik jullie weer gezellig up-to-date kan houden over de laatste Fashion Go-Go's en No-No's

Dus voor iedereen een geweldige Fashion Kerst en een Stylish Nieuwjaar! En pas op met het eten, want anders moet je het nieuwe jaar weer die?ten!

Kusjes van Arie van de Vent!

Voorpagina - Meer Features