SELECT * FROM nieuws WHERE id = 262

Tetsuya Nomura's toekomstplannen bij Square-Enix

geschreven door Zuhyc
Zuhyc

Tetsuya Nomura, een belangrijk werknemer van Square Enix heeft in een interview over zijn toekomstige projecten gepraat. Deze man is momenteel druk bezig, hij werkt aan Final Fantasy Versus XIII (PS3), Crisis Core -Final Fantasy VII- (PSP), Final Fantasy VII: Advent Children Complete (Blu-ray film), Subarashiki Kono Seka: Its A Wonderfull World (Nintendo DS) en Kingdom Hearts II: Final Mix (PS2).

Nomura zou graag nu al spellen uitbrengen voor de PlayStation 3, maar dit is onmogelijk aangezien een PlayStation 3 project veel voorbereiding vraagt. Dat is ook de reden waarom de ontwikkeling van Final Fantasy Versus XIII langzaam op gang is gekomen.

In 2007 zullen 5 producten van Tetsuya Nomura op de Japanse markt verschijnen:
Crisis Core -Final Fantasy VII-,
Kingdom Hearts II: Final Mix,
Final Fantasy VII: Advent Children Complete,
Subarashiki Kono Seka: Its A Wonderfull World.
Het vijfde project wou Nomura nog niet kwijt, maar het kan gaan over Dirge Of Cerberus: Lost Episode -Final Fantasy VII-, een spel voor de GSM dat verder gaat op Dirge Of Cerberus.

De kans is enorm klein dat Final Fantasy XIII en Final Fantasy Versus XIII in 2007 verschijnen, aangezien Square Enix in 2007 de werkelijke gameplay van beide games wil tonen.

Ook liet de beste man nog weten dat hij nadenkt hoe hij de controller van de Wii kan gebruiken in eventuele toekomstige projecten.

« Terug naar de voorpagina