SELECT * FROM nieuws WHERE id = 229

Novemberopruiming

geschreven door Las
Las

Een grote tip voor een gelukkig leven is om aan het eind van het jaar eens goed op te ruimen zodat je met frisse moed het nieuwe jaar in kunt gaan. Dit geldt ook voor RPGStation en daarom hebben we eens goed naar de oudere artikelen gekeken.

Een behoorlijk aantal van onze oudere reviews zullen verdwijnen om vervangen te worden. Dit heeft als reden dat de schrijvers ervan met de jaren zoveel beter zijn geworden dat de reviews van vroeger nu ondermaats lijken. Omdat wij lieve, aantrekkelijke en zorgzame mensen zijn, willen wij er graag voor zorgen dat wat online staat ook daadwerkelijk het best-mogelijke is.

Daarom kun je de reviews de komende maanden in verbeterde vorm terug verwachten. Ook gaan we de oudere previews en features bekijken om te zien of we daar nog iets mee kunnen doen.

Wij hopen dat dit geen onvergeeflijke hinder zal veroorzaken. Mocht je ondanks onze goede bedoelingen toch de noodzaak voelen de meningen over een spel te weten komen, schroom dan niet een topic te maken op ons forum.

« Terug naar de voorpagina