db_connect: included stuff. RPGstation, dé Nederlandse RPG resource - [Next Station: RPGstation]

World of Warcraft Avonturen: Bladzijde 2

geschreven door OmeGerret
OmeGerret

Datum: 31-05-2005

Screenshot 1
Screenshot 2

World of Warcraft Avonturen
Bladzijde 2: Vertrouw nooit een paladin

Hoi, u spreekt met LaBz. Voor deze World of Warcraft Avonturen-bladzijde heb ik eens iets speciaals gedaan. Deze pagina is namelijk vrijwel geheel geschreven door mijn favoriete kabouter, Ome Gerret. Hij was meer betrokken bij de volgende omstandigheden dan ik, daar ik alleen maar aan het dansen was, dus biedt dit uiteraard een heel ander perspectief. Een andere kijk op de zaak, zeg maar. Geniet er maar van ;)

Na een lange en barre tocht komen de twee helden dan toch eindelijk aan bij de poorten van Stormwind.
?Een imposant schouwspel,? vindt Ryath.
?Eentje die wel wat levendigheid kan gebruiken,? State Ome Gerret.
Zonder overleg weten de beide heren wat hen te doen staat: Uit de kleren. Dansend en springend bij de ingang van het Trade District van de stad, krijgen de kabouter en de twijfelachtige tovenaar veel bekijks. Mooi meegenomen denken ze, maar daar ging het niet om. Geld verdienen, dat is het enige wat ze voor ogen hebben. En dus beginnen ze uit volle borst YMCA en andere heteroseksueel onverantwoorde liederen te zingen. Dit lijkt te werken, aangezien de eerste homofiele dwerg al geld komt geven, maar de krent kan niet meer dan een paar zilverstukjes kwijt. Naar mate de show voortduurt, beginnen de heren zich te vervelen en besluiten tot een agressievere manier van geld verdienen: De lapdance. Ongevraagd bespringen beide heren willekeurige sexy spelers en dansen licht erotisch dicht tegen het lichaam aan. De sex-appeal van de kabouter niet vergetend, betekend dat veel enthousiaste klanten, en zelfs mensen die naar het koppel toekomen voor een fijne beurt. Klein detail is dat de meeste klanten niet betalen. Geile Ryath vindt het natuurlijk allang best dat hij zwoel tegen sexy Night Elf vrouwen op mag dansen, maar voor Ome Gerret is de maat nu vol. Hij gaat over op actie en wel op het moment dat ook de paladin genaamd ?Welshy? (Server: Daggerspine, stalken toegestaan) de zoveelste is die niet betaalt?

?Zo meneer,? roept Ome Gerret, als de tevreden klant zijn broek weer aandoet. ?Waar denkt u naar toe te gaan??
?Ik geloof dat ik u niet helemaal begrijp,? zegt Welshy quasi-onschuldig.
?Meneer dacht dat zo?n lapdance gratis was?? vraagt de Kabouter op ge?rriteerde toon.
?Dat zijn dan 10 zilverstukjes,? vult Ryath mooi aan.

De klant begint wild te gebaren, gek te doen en te schreeuwen. Het zou onzin zijn, omdat hij er niet om gevraagd had en blablabla!!
?Maar u gaf zich er wel aan over en genoot er duidelijk van,? antwoordt de tovenaar objectief. Op dat moment probeert de paladin ongezien weg te vluchten, bang voor wat er komen gaat. Maar Ome Gerret trekt een kort sprintje en achtervolgt hem vervolgens door heel Stormwind, waar Welshy ook heen rent. De wanbetaler is zichtbaar ge?rgerd, maar dat is natuurlijk niet genoeg.

?Geld is geld,? denkt Ome Gerret, en hij begint te schreeuwen, zo hard dat het in Iron Forge nog te horen zou zijn, dat Welshy met een dikke naakte gnome achter zich aan loopt en dat hij wel eens homoseksueel zou kunnen zijn. Dat gaat te ver en Welshy begint tegen Hem te schreeuwen, waardoor het beoogde effect is bereikt. De paladin kraamt wanhopig uit wat hij moet doen om dit te stoppen. Onze heldhaftige kabouter had dit al voorzien en komt met een overweldigend statement: ?Ik geef je hierbij drie keuzes: Of je blijft voor de rest van je leven met een dikke naakte gnome achter je aan lopen. Of je betaalt me 10 zilverstukjes. Of we gaan nu naar buiten en duelleren er om. De winnaar betaalt de ander 10 zilverstukjes.?
Aangezien onze inmiddels iets minder tevreden klant twee levels hoger is, een party heeft die hem allerlei buffs kan geven en paladins sterk acht tegen rogues, neemt hij de uitdaging aan, niet wetende dat Ome Gerret niet de slechtste bandietzijnde vechter is die in Azeroth rondloopt.

Het gevolg: Na Welshy hem te laten verzekeren dat de verliezer de winnaar 10 zilverstukjes zal betalen, trekt onze kaboutervriend langzaam al zijn kleren aan, verruilt zijn vis voor twee mesjes, en neemt de uitdaging aan. In een zinderend duel waarin de paladin de overhand lijkt te hebben, wint de kabouter uiteindelijk op het nippertje, door een haast fatale Eviscerate steekwond.
?Zo dat is dat,? lacht de kabouter gemeen.
?Nee!! NEE!! Dit kan niet! Ik ben veel sterker!!? schreeuwt de lafaard als een meisje, en hij neemt vlug de benen, uit schaamte voor zijn verlies, tegenover zijn vrienden.
?Niet zo snel,? schreeuwt Ome Gerret, en hij zet de achtervolging in.

Al snel haalt hij de nu toch echt ontevreden klant in, en vraagt om zijn 10 zilverstukjes. Als hij deze niet krijgt, achtervolgen Ome Gerret en Ryath hem en zijn groep tot in de eindeloosheid. Tenminste, dat denken ze. Want de rotpaladins kunnen nu eenmaal dode mensen weer tot leven wekken, wat betekent dat zij doorrennen tot de helden dood zijn. Waarna zij hun gevallen maatjes weer tot leven wekken en vluchten voor de woedende kabouter en de ietwat vreemde tovenaar? Na een kort gevloek van onze vrienden gaan ze in geestvorm op zoek naar hun sexy lichamen, om zo zelf ook weer tot leven te kunnen komen. Als ze weer helemaal 100% zijn en genieten van een door de in roze geklede Ryath getoverde muffin, mompelt Ome Gerret tegen Ryath: ?Die hoort nog wel van ons.?

Weer een nawoord van LaBz! Persoonlijk is dit een van mijn wildste avonturen die ik tot dusver beleefd heb, en Ome Gerret heeft dit, naar mijn visie, perfect verteld. En ik weet zeker dat het voor u, de lezer, een orgasmisch verhaal moet zijn. Daarom zijn Ome Gerret en ik van mening dat u best iets in de Offici?le Ome Gerret Fanshop mag kopen.

Voorpagina - Meer Features