db_connect: included stuff. RPGstation, dé Nederlandse RPG resource - [Next Station: RPGstation]

World of Warcraft Avonturen: Bladzijde 1

geschreven door Las
Las

Datum: 23-03-2005

Screenshot 1

HET VREEMDE KOPPEL

De tovenaar liep met zware benen achter de breedgeschouderde rug van de persoon voor hem aan. En dit was niet zomaar een persoon, nee, het was een kabouter. Een met grijsblauw haar en een snor van dezelfde kleur, nog wel. Deze knoopte kalmpjes zijn broek dicht, want het vorige avontuur van deze twijfelachtige figuren had ervoor gezorgd dat die uitmoest, en hij liep vervolgens lachend als een maniak verder.

Door ongunstige omstandigheden waren deze heren gedwongen de warme droge hallen van Ironforge te verruilen voor de ijskoude sneeuwvlakten van Dun Morogh. Ze probeerden zich onopvallend te verplaatsen naar vriendelijkere oorden, maar daar het een nogal ongewoon koppel was, werden ze opgemerkt door alles en iedereen die ze tegenkwamen. Mensen en kabouters reizen nou eenmaal niet vaak samen. Vooral niet een kabouter met een vliegbril op z?n knar en een vis in de hand met een menselijke tovenaar in een roze gewaad.

Ze probeerden hun vluchtroutine even te vergeten door wat kannibalistische wezens in een open gebied te slachten, maar ook daar beleefden ze niet veel plezier aan dus vervolgden ze de tocht al snel.

Maar de avonturen voor beide heren waren nog niet afgelopen. Al snel kwamen ze iemand tegen die in gebrekkig Azeroths om wat gratis linnen stof vroeg. Omdat ze deze persoon niet konden aanvallen wegens factiegezeur, werden beide middelvingers al snel systematisch de lucht ingestoken naar de jongeman in kwestie. Zonder te stoppen, zelfs, want dit waren ?chte mannen.

Na weer een stuk gerend te hebben, gebeurde er ineens iets spannends. Een hinderlaag van kannibalistische wezens die hun anwezigheid niet op prijs stelden, sprongen tevoorschijn om hun broeders te wreken. Als stoere helden gingen ze het gevecht aan, maar het geweer van de kabouter en de vuurballen van de tovenaar bleken onverslaanbaar voor deze beroepskanslozen. Survival of the fittest, noemen ze dat in het Engels.

Uiteindelijk kwamen ze in een vallei uit, aan de grenzen van Loch Modan, waar twee grote beelden van oude koningen stonden.

?Ome Gerret?? vroeg de tovenaar.
?Ja, Ryath?? antwoordde zijn compagnon.
?Waar gaan we eigenlijk heen??
?Naar Stormwind, toch??
?Is dat niet de andere kant op??
?Ik dacht van niet, volgens mij gaan we goed.?
?En dat bordje daar dan??

-Korte pauze-

?Oh, kut, terug dan maar weer??

Voorpagina - Meer Features